Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде да взема тампони за горните носачl

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От къде да взема тампони за горните носачl

Хора, след смяна на горните носачи след 15К и вече са разбити тампоните. Засега съм се спрял на тампони от Тех-Ко ще изкарат ли? С какво да ги мацам, че да не скърцорят пущините?
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

От магарето на ауди Б4 (Б3), реже се с ъглошлайфа 2-3мм вътрешната втулка до размера на оригиналните. Другите размери отговарят.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Това нещо пробвано ли е, колко кара и най-вече колко време не скърца?
      '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
        Хора, след смяна на горните носачи след 15К и вече са разбити тампоните. Засега съм се спрял на тампони от Тех-Ко ще изкарат ли? С какво да ги мацам, че да не скърцорят пущините?
        Ти пак си добре... аз смених 4 носача + биалети и се разакърцаха след 5000 км всекидневно каране по лунните пейзажи на варна. Ако решиш проблема по някакъв начин, моля да го аподелиш
        Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
          Това нещо пробвано ли е, колко кара и най-вече колко време не скърца?
          Тествано на 2 от моите коли, 1г след това не съм имал скърцане и хлопане. Няколко модела са втулките, търсите със същите размери, единствено вътрешната втулка е малко по-дълга и се реже 2-3мм (5мм), не помня точно.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Вече са сменени, незнам какви, но колата се успа, минах и един реглаж, хубаво е да не тропа, да видим до кога.
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщение
              Ти пак си добре... аз смених 4 носача + биалети и се разакърцаха след 5000 км всекидневно каране по лунните пейзажи на варна. Ако решиш проблема по някакъв начин, моля да го аподелиш
              Той проблема със скърцането е решен отдавна!
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Как е решен?
                Защото четох ли теми, четох за тампони от рено, дето човека каза, че май пак са се разкърцали в крайна сметка?
                А толкова ме дразни това скърцане, че ако имаше някакво трайно и нормално решение на проблема щях да съм го приложил.

Това, което съм правил аз по въпроса е пръскане с разни смазочни спрейчета несъдържащи петролни продукти и познай колко издържа ефекта...
                '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Като сменях последния път тампони на щангата при Иво, ми сложиха грес на шарнирите и тампоните на горните носачи, махат шайбите и мажат с някаква смазка под тях и ги слагат пак от тогава тишина.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Като сменях последния път тампони на щангата при Иво, ми сложиха грес на шарнирите и тампоните на горните носачи, махат шайбите и мажат с някаква смазка под тях и ги слагат пак от тогава тишина.
                    Значи трябва да го посетя скоро, че вече не се трае
                    Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

Да, да, препоръчвам.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
                        Как е решен?
                        Защото четох ли теми, четох за тампони от рено, дето човека каза, че май пак са се разкърцали в крайна сметка?
                        А толкова ме дразни това скърцане, че ако имаше някакво трайно и нормално решение на проблема щях да съм го приложил.

Това, което съм правил аз по въпроса е пръскане с разни смазочни спрейчета несъдържащи петролни продукти и познай колко издържа ефекта...
                        Аз съм човека с тампоните от Реното. Все още съм супер доволен вече около 6000км .
                        Alfa164 T.S 148++ HP
                        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Working...
                        X